Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 7:08:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sex cu...tata socru?


22 ianuarie 2012

sexangliaLewis Walker, un tânăr în vârstă de 21 de ani, şi Emma Schofield, o britanică în vârstă de 27 de ani, trăiau o adevărată poveste de dragoste şi urmau să se căsătorească, însă fata l-a anunţat pe logodnicul ei că nu mai pot trăi împreună.

Cei doi erau împreună de şase luni, între ei fiind dragoste la prima vedere. Emma s-a mutat la Lewis după doar două luni de relaţie, însă atunci au apărut şi primele probleme pentru fată. Rămasă singură acasă cu socrul ei, viitoarea mireasă s-a simţit atrasă de acesta şi au făcut sex. Emma i-a ascuns teribilul secret iubitului ei timp de patru luni, în care tânăra se iubea în ascuns şi cu tatăl lui Lewis.

Deoarece nunta se apropia şi Emma nu mai dorea să fie alături de Lewis, aceasta i-a spus tânărului că ea este de fapt îndrăgostită de tatăl lui şi că au o relaţie de câteva luni. „Prima oară a crezut că glumesc. Apoi şi-a dat seama că totul este serios, s-a certat cu tatăl său şi a plecat strigând că ne doreşte să fim fericiţi în iad“, a spus britanica.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro