Joi, 25 aprilie 2024 - 2:53:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


TENDINŢE 2013/ Rochii colorate pentru o primăvară veselă


26 aprilie 2013

Rochiile sunt omagiate în fiecare colecţie de către designeri, iar în colecţiile primăvară vară 2013, Elie Saab, Versace sau Alberta Ferretti au prezentant rochii vaporoase şi fluide.

Anotimpul călduros îmbie la rochii din voal uşor de purtat care asortate cu o pereche de balerini şi un colier supradimensionat dau un aer chic & trendy oricărei ţinute.Increase
Bumbacul a rămas în preferinţele designerilor în acest sezon iar rochiile din bumbac colorate merg perfect asortate la o pereche de tenişi sau sandale joase pentru un look casual relaxat.


Frumuseţea rochiilor sta în eleganta pe care ele o inspiră. De la rochiile office la rochii din voal şi până la cele din bumbac, rochia poate fi purtată diferit în fiecare zi, în funcţie de starea de spirit.


O rochie din voal fluida poate fi purtată la prânz cu o pereche de balerini pentru un look chic şi seara cu o pereche de sandale cu toc înalt pentru un look elegant. Tocmai versatilitatea face rochia o piesă esenţială în orice garderobă. Indiferent că alegi varianta scurtă jucăuşă, o rochie eleganta din voal cu dantelă sau o rochie uşor de purtat din bumbac în culori vesele, nu poţi da greş.


sursa: unica.ro
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro