Vineri, 29 martie 2024 - 10:39:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Drama lui Sylvester Stallone


19 iulie 2012

silvesterFiul lui Sylvester Stallone, Sage, in varsta de 36 de ani, de asemenea actor, a fost gasit mort vineri in domiciliul sau de la Hollywood/ Sage Moonblood Stallone a jucat rolul fiului lui Rocky Balboa in filmul "Rocky V", din anii '90. Insa moartea fiului sau nu a reprezentat prima tragedie din viata actorului.

Tata a cinci copii, Sage (1976-2012), Seargeoh (1979), Sophia (1996), Sistine (1998) si Scarlet (2002), Sylvester Stallone a trait prima drama la inceputul anilor '80, atunci cand Seargeoh a fost diagnosticat cu o maladie crunta, autismul. Aflat la prima casatorie, cu Sasha Czack, Sly a cerut ajutorul unui medic dupa ce a observat ca fiul sau cel mic are probleme de comunicare, verdictul oferit de acesta fiind unul ingrozitor.

"Amandoi am cedat, nu ne-a venit sa credem. A fost dificil, deoarece ni s-a sugerat sa-l internam la o clinica de specialitate, mai ales ca Sly era implicat in mai multe proiecte. Asa ca am facut ceea ce trebuia sa facem. I-am cerut bani si am avut grija de Seargeoh", a marturisit Sasha, sotia de care avea sa divorteze in 1985.

Desi au mers pe drumuri separate, cei doi au continuat sa lupte pentru fiul lor si au creat o fundatie care sa-i ajute pe cei bolnavi de autism. "Mi-am folosit filmele pentru a strange bani, am organizat o campanie de strangere de fonduri. Nu sunt nici cel mai bogat, nici cel mai talentat om de pe pamant, dar cred ca reusesc pentru ca  nu renunt niciodata", a declarat Stallone.

Dupa despartirea de Sasha, proiectele cinematografice au fost din ce in ce mai numeroase si astfel Sasha a fost cea care s-a ocupat de ingrijirea lui Seargeoh, iar relatia dintre Sly si fiul sau a devenit una distanta, lucru care l-a durut foarte tare pe actor. "Nu exista o relatie reala tata-fiu. Am devenit partenerul lui de joaca. Cu un copil ca el, trebuie sa-ti lasi deoparte ego-ul personal. Nu-l poti forta sa-ti inteleaga lumea ta. Cateodata ii place sa deseneze si, atunci cand incepe sa aiba incredere in tine, devine mai comunicativ", a povestit Stallone.

Pentru Sasha si Seargeoh lucrurile au continuat intr-un ritm normal, in incercarea de a-i oferi o viata linistita acestuia, tratamentele specializate reusind sa-l ajute in dezvoltarea propriei personalitati.

Disparitie devastatoare

Aflat intr-un turneu de promovare al ultimului sau film, "The Expendables 2", Sylvester Stallone a primit acum 3 zile tragica veste cu privire la moartea fiului sau Sage. Actorul s-a declarat "puternic afectat din cauza durerii provocate de disparitia subita a fiului sau, Sage Stallone, care il va marca pentru totdeauna".

"Ii rog pe oameni sa respecte memoria talentatului meu fiu. Sage a fost primul meu copil, centrul universului si nu-mi doresc decat sa se odihneasca in pace", a marturisit Stallone, marcat de disparitia fiului sau.

Sage Stallone a debutat ca actor alaturi de tatal in filmul "Rocky 5" (1990), unde a avut rolul lui Robert, fiul boxerului Balboa. In 1996 a jucat din nou alaturi de tatal sau in filmul "Daylight", care a fost un dezastru in box-office. De atunci, Sage a jucat doar in filme mici, cu buget redus. Dupa primele informatii ale anchetei, TMZ a sustinut ca fiul lui Sylvester Stallone a murit in urma unei supradoze de medicamente si ca anchetatorii incearca sa stabileasca daca moartea a fost accidentala sau nu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro