Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 1:46:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


E oficial: Cristea şi Tania Budi sunt împreună!


17 septembrie 2012

tania_budiÎn luna august au apărut primele zvonuri cum că Tania Budi şI Adrian Cristea ar fi avut o idilă, la scurt timp după ce fotbalistul s-a despărţit de Bianca. Auzind vestea, aceasta din urmă nu a stat cu mânile în sân şI a atacta-o pe cea pe care o credea prietenă, însă nu a primit nicio replică. La o lună de atunci, zvonurile idilei par să se transforme în certitudine. Un vecin al Taniei Budi ne-a dezvăluit în exclusivitate că între blondă şI fotbalist ar exista o relaţie amoroasă solidă.

Tania Budi şI Adrian Cristea sunt împreună! Cel puţin aşa susţine unul dintre vecinii ei, care ne-a declarat că a fost martor la multe episoade care indică o relaţie stabilă între ei. Bărbatul ne-a povestit că, încă din vară, Adrian Cristea vine aproape în fiecare seară la Tania.

"Nu se ascunde. Nu s-a ferit niciodată. Îşi parchează maşina chiar vizavi de intrare", dezvăluie omul. Acesta îşi aminteşte că l-a văzut de nenumărate ori aducându-i flori şI, mai mult, că cei doi au ajuns în stadiul în care se gospodăresc împreună, mergând frecvent la cumpărături pentru casă.

"Veneau cu sacoşe cu legume, pepeni, uneori sticle de vin. Alteori ieşeau seara să mănânce în oraş şI se întorceau după ora unu noaptea. Sau plecau să se plimbe cu câinele în parc. La un moment dat chiar au plecat împreună şI s-au întors după patru zile", susţine bărbatul. Cel mai suprinzător detaliu al presupusei relaţii ni-l oferă tot vecinul Taniei: "Cristea a venit şI când Tania nu era acasă. Are cheia de la apartamentul ei".


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro