Joi, 25 aprilie 2024 - 7:44:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cum a câştigat Simona Sensual 10.000 de euro?


31 mai 2012

simona-sensual1Simona Sensual a dispărut pentru o perioadă de pe prima pagină a ziarelor, însă acum a revenit în plină glorie.

Invitată în emisiunea lui Dan Capatos, blonda a dezvăluit că a devenit femeie de afaceri, iar domeniul în acre activează este cel imobiliar.

"Am câştigat 10.000 de euro în ultimele luni! Îmi sună telefonul de dimineaţa până seara cu cei care vor să cumpere sau să închirieze", a declarat Simona, care a mai povestit că zona în care se mişcă este doar Băneasa, considerată de ea una dintre cele mai căutate din Bucureşti.

Şi informaţiile nu se opresc aici! Sensuala vrea ca în viitor să se lanseze cu adevărat în afaceri: "Vreau să accesez fonduri europene, dar nu vă spun despre ce este vorba, pentru că îmi furaţi ideea".

Se pare că norocul îi surâde acum, pentru că dacă luăm în calcul salonul de înfrumuseţare, patronat de Simona, care a dat faliment în urmă cu 3-4 ani, sau ţinutele şi pălăriile pe care voia să le creeze la scară mare, deşi ele purtau eticheta "Made in China", antecedentele nu sunt tocmai strălucite.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro