Joi, 18 aprilie 2024 - 10:00:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Scandal la mormântul Mădălinei Manole


6 august 2013

Petru Mircea vrea să dezgroape rămăşiţele cântăreţei Mădălina Manole şi să le mute în cimitirul din Otopeni, însă socrii săi se opun. Prin urmare, asistăm la un nou episod din scandalul continuu care a urmat după decesul "Fetei cu părul de foc".

Sătul de scandaluri permanente, Petru Mircea a decis să o aibă cât mai aproape pe Mădălina Manole, aşa că vrea să îi mute mormântul din cimitirul "Bolovani" din Ploieşti, într-un cimitir din Otopeni, acolo unde a şi organizat luna trecută parastasul de trei ani al artistei. Ion Manole, tatăl Mădălinei nu este însă de acord şi nici nu vrea să audă de o asemenea mutare.

"Vrea lucrul ăsta de când a fost îngropată, dar nu are nicio şansă. Fata noastră e băgată în ciment, nu în pământ şi nu poate fi deshumată decât peste opt ani, atunci când împlineşte 11 ani. Plus de asta, Mădălina a fost declarată cetăţean de onoare al Ploieştiului şi nu cred că primăria şi procuratura îl vor lăsa să o ia de aici", a declarat Ion Manole pentru Click.

Mădălina Manole s-a sinucis pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care împlinea 43 de ani. Ea s-a otrăvit cu un insecticid foarte puternic. În urma artistei a rămas un băieţel, care acum are patru ani.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro