Vineri, 26 aprilie 2024 - 1:28:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Prigoană a lăsat-o pe drumuri pe Bahmuţeanca


30 august 2012

bahmu_prigoana_29565600Conflictul dintre Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu se adânceşte. Afaceristul a desfăcut contractul de muncă pe care soţia lui îl avea la SC Rosal Grup, după ce dăduse, în prealabil, un anunţ la mica publicitate prin care o înştiinţa că e convocată pentru a fi cercetată disciplinar din cauza absenţelor de la locul de muncă.

În fapt, este o nouă şicană pe care Silviu Prigoană i-o face nevestei lui, în condiţiile în care aceasta nu avusese nicio legătură cu activitatea practică a companiei, ci era doar o angajare de formă. Răspunsul Adrianei Bahmuţeanu nu s-a lăsat prea mult aşteptat, ea contestând decizia în istanţă.

Acum câteva zile, Bahmuţeanca explica situaţia ei şi cum de are cartea de muncă la firma soţului ei: "De peste cinci ani am cartea de muncă la Rosal. Este doar o înţelegere ca toate nevestele asociaţilor de acolo să primeasc un contract cu salariul minim pe economie, pentru a le merge vechimea. Dacă aşa crede Prigoană că este normal să o trateze pe mama copiilor lui, eu nu mai am ce spune. Cel mai rău îmi pare că mi-a trecut şi maşina în acte pe Rosal, pentru a face reparaţiile pe firmă. Acum mi-a luat şi maşina", declara nevasta lui Silviu Prigoană.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro