Miercuri, 24 aprilie 2024 - 2:02:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Alexandru Arsinel, la un pas de infarct!


28 iunie 2013

Alexandru Arsinel a fost sunat de niste necunoscuti si a fost anuntat ca fiul lui cel mare a savarsit un accident rutier.

"Cu cateva ore in urma am primit un telefon pe fix cum ca baiatul meu cel mare a facut un accident in Militari. Ar fi fost doua victime, iar pentru a nu depune plangere la politie mi s-a spus sa pun 15.000 de lei intr-un cont bancar. Eu i-am zis ca sunt de acord. Nevasta mea a raspuns, s-a ingalbenit si i s-a facut rau. Am luat telefonul si am auzit un glas de copil care plangea. Atunci am auzit un glas si mi-au spus sa trimit 15.000 de RON intr-un cont din Cluj", a marturisit Alexandru Arsinel, pentru Happy Hour.

Mai mult, actorul spune ca si-a dat seama ca este ceva in neregula in momentul in care l-a intrebat pe cel de la telefon, care se dadea drept fiul lui, cum i se spune in casa: "L-am intrebat cum mi se spune mie acasa si atunci s-a inchis telefonul. Atunci mi-am dat seama ca sunt niste escroci. In momentele alea faci pe tine de emotii pentru ca e implicat copilul tau. Au mai sunt odata si in momentul in care sotia mea i-a intrebat de ce fac acest lucru, cel ce la telefon a spus ca e Maruta. Sunt Maruta, domnul Arsinel. Am zis ca nu se fac astfel de glume. Nici macar pe Maruta nu l-am recunoscut foarte bine. Nu am crezut ca se poate face asa ceva".

Pana la urma s-a dovedica ca la celalalt capat al firului s-au aflat niste escroci.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro