Miercuri, 24 aprilie 2024 - 12:39:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Solistul Carlas Dreams a oprit concertul intr-un club din Targoviste. Gestul unui spectator l-a infuriat si a oprit totul


18 septembrie 2016

Solistul Carla's Dreams a oprit vineri seara concertul dat intr-un club din Targoviste si a plecat de pe scena. Totul dupa ce un spectator a aruncat cu bani in solistul trupei, iar acesta s-a aratat indignat si si-a incheiat subit piesa.

In imaginile devenite virale pe internet se vede cum un tanar se apropie de scena si arunca niste bani, relateaza PRO TV Chisinau. Solistul ia banii si ii arunca inapoi, dupa care multumeste publicului si dispare de pe scena.

Minute bune publicul nu si-a dat seama ce se intampla, iar apoi oamenii au realizat ca solistul nu se mai intoarce. Prin urmare, concertul a fost intrerupt. Ulterior, administratia clubului a venit cu o explicatie pe o retea de socializare.

"Comportamentul de...nuntas al unui participant a facut ca spectacolul sa fie intrerupt si reprogramat. Trebuie sa intelegem ca acest band este unul care se adreseaza tuturor, dar nu sunt lautari sau manelisti."

Potrivit organizatorilor, Carla’s Dreams va reveni cu un concret la Targoviste, iar biletele raman valabile.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro