Joi, 28 martie 2024 - 12:08:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Pariu cu viaţa, difuzat în Mexic şi în Venezuela


5 martie 2013

Serialul Pariu cu viata a trecut Oceanul. Producţia MediaPro a fost achiziţionată de posturile Televen (Venezuela) şi Televisa Tiin (Mexic) şi va fi difuzată din acest an.

 

„Pariu cu viaţa s-a vândut în toate ţările Americii Latine şi Spanish USA dintre care două tări, Venezuela şi Mexic, încep difuzarea anul acesta. Campaniile de promovare în aceste ţări au început deja, actorii principali, Criss, Vlad, Alina, Dorian fiind solicitaţi să înregistreze testimoniale personalizate în limba spaniolă pentru respectivele canale de televiziune”, a spus Claudia Stavrositu, director vânzări internationale MediaPro Distribution.

Pariu cu viaţa este difuzat deja în Italia, fiind la cel de-al doilea sezon la postul de televiziune Babel. În plus, primele două episoade ale serialului sunt în curs de traducere dublare în limba franceză în vederea vânzării în Franţa şi vestul Africii.

„La începutul lunii martie 2013, MediaPro Distribution va participa la Târgul de Televiziune DISCOP West Asia ce va avea loc la Istanbul, Turcia unde avem încredere că se vor finaliza negocierile şi pentru anumite teritorii din Asia”, a mai declarat Claudia Stavrositu.

“Cele mai mari satisfacţii legate de proiectul “Pariu cu viaţa” le-am avut în cadrul celor doua târguri de televiziune de la Cannes. (…) Colegelor noastre de la MediaPro Distribution, care vând internaţional produsele CME au încheiat contracte care ar onora orice producător european”, a declarat Ruxandra Ion, producatorul general al serialului.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro