Marţi, 23 aprilie 2024 - 2:31:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Filmul uimitor în care un avion trece chiar pe deasupra unei plaje pline de turişti


10 martie 2015

Un turist a filmat un avion care se pregăteşte să aterizeze şi care trece la doar câţiva metri pe deasupra unei plaje pline de turişti din Insulele Caraibe, relatează „The Independent”.

Paul Luning a realizat filmarea pe Insula Saint Martin din nord-estul Mării Caraibilor, insulă cunoscută pentru plajele aflate chiar lângă aeroport. El a vizitat insula în luna februarie şi a ajuns şi pe plaja Maho, faimoasă pentru că se află în apropierea Aeroportului Internaţional Prinţesa Juliana.

În filmuleţul înregistrat de Paul Luning se vede cum o aeronavă se apropie încet de sol, dând impresia că aproape atinge capetele turiştilor de pe plajă. Videoclipul a strâns mii de Like-uri şi de Share-uri pe reţeaua Instagram.

„Este o nebunie – avioanele aterizează la doar câţiva metri de o plajă publică”, a comentat Luning pe Instagram. El a mai spus că întotdeauna îşi dorise să viziteze plaja Maho.

Dincolo de latura distractivă a trecerii avioanelor atât de aproape de plajă, există şi riscul ca turiştii să vie doborâţi la pământ de suflul puternic al motoarelor dacă stau în dreptul aeronavelor.

Pista de avioane de pe Insula Saint Martin are numai 2.300 de metri lungime. Insula Saint Martin din Marea Caraibilor are suprafaţa de 87 de kilometri pătraţi şi o populaţie de 77.000 de locuitori.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro