Vineri, 19 aprilie 2024 - 4:32:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Actorul Mark Wahlberg vrea să ia BAC-ul la 41 de ani


26 iunie 2012

mark-wahlbergCu toate că a fost nominalizat şi la premiile Oscar, la categoria cel mai bun actor în rol secundar, starul american Mark Wahlberg, în vârstă de 41 de ani, nu şi-a luat, încă, diploma de bacalaureat. Actorul, care a avut numeroase probleme de comportament în adolescenţă, s-a înscris acum la un curs online pentru a-şi putea obţine mult dorita diplomă.

Un rebel în adolescenţă, celebrul star american Mark Wahlberg a ajuns la închisoare pentru 45 de zile, în Boston, la vârsta de numai 16 ani, după ce a bătut un bărbat. De altfel, numeroasele probleme de comportament din acea perioadă a vieţii sale, l-au împiedicat să-şi termine liceul. Mai târziu, adolescentul rebel şi-a pus ordine în viaţa personală, devenind şi un familist convins.

Pentru a nu fi un exemplu negativ pentru cei patru copii ai săi, starul s-a înscris, recent, la un curs online pentru a-şi completa educaţia şi pentru a-şi obţine diploma de absolvire a liceului. "Există acest program nou, în Massachusetts, unde poţi să faci cursuri pe internet. Îl voi începe în această lună, pentru a-mi lua diploma de bacalaureat. Trebuie să urmez toate cursurile de la care am lipsit în liceu şi sunt puţin emoţionat din acest motiv. Dar voi merge până la capăt. Am multe momente de pauză în timpul filmărilor pe care mi le petrec în cabina mea şi, astfel, sper că voi reuşi să finalizez acest curs în aproximativ opt luni", a spus actorul american, potrivit femalefirst.co.uk.

După ce a fost închis pentru trafic de droguri şi vătămări corporale, Wahlberg a intrat într-o trupă de băieţi, devenind un cântăreţ de rap de succes şi imaginea celebrei mărci de lenjerie de corp Calvin Klein. Ulterior, el s-a impus ca actor, primind roluri în producţii ca "Planeta maimuţelor", "Jurnalul unei vedete de film porno", "Jaf în stil italian", "Lunetistul" sau "Cârtiţa".

Mark Wahlberg s-a căsătorit cu Rhea Durham, cu care are patru copii: Ella, în vârstă de nouă ani, Michael, în vârstă de şase ani, Brendan, în vârstă de trei ani, şi Grace, în vârstă de doi ani.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro