Vineri, 29 martie 2024 - 9:34:35
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Mărturia unei dependente de sex


29 ianuarie 2012

dependentaO femeie în vârstă de 42 de ani, diagnosticată cu dependenţă de sex, şi-a spus povestea într-un interviu acordat publicaţiei britanice Daily Mail.


Mărturisirile ei fabuloase au darul de a  face lumină într-una dintre cele mai fascinante afecţiuni ale omului. Ea mărturiseşte că până acum a făcut sex cu 1.000 de bărbaţi. Până la vârsta de 17 ani, ea avusese acte sexuale cu 40 de parteneri diferiţi.

Problema nu i-a afectat însă cariera, Crystal Warren fiind acum retail manager în oraşul Brighton. Ea crede că totul i se trage de la divorţul părinţilor ei, care a avut loc pe când ea era doar o fetiţă de cinci ani.

"De obicei, oamenii nu asociază dependenţa de sex cu femeile. În mod normal, noi suntem cele acuzate că găsim tot timpul scuze să nu o facem", explică femeia.  Crystal spune că în weekenduri pleacă, pur şi simplu, de acasă, în mijlocul zilei, pentru a merge în pub-uri sau restaurante, în care să fie agăţată de un bărbat şi apoi dusă în patul lui.  Ea spune că în anumite zile face sex şi cu şapte bărbaţi în 24 de ore.

Femeia şi-a pierdut virginitatea la vârsta de 15 ani şi crede că a devenit dependentă de sex aproape imediat după primul contact intim. Aşa a ajunsă să facă sex cu 40 de parteneri diferiţi în doar doi ani de la pierderea virginităţii. "Nu ştiam la acel moment că unele femei nu fac sex cu 40 de bărbaţi în toată viaţa lor. Tot ce ştiam era că mă simţeam bine când făceam sex", explică ea.

"Ştiu că sunt dependentă de sex, dar nu pot să fac faţă ajutorului profesionist. Sexul este singurul lucru care mă face să mă simt bine. Când bărbaţii vor începe să mă refuze, nu voi mai face sex. Ştiu că unii mă cred o persoană oribilă, dar trebuie să mă credeţi, nu sunt nici eu mândră de mine", a adăugat Crystal Warren.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro