Joi, 28 martie 2024 - 5:32:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Corina Ungureanu şi-a lansat cartea autobiografică ”Povestea mea”


14 aprilie 2014

Fosta gimnastă Corina Ungureanu şi-a lansat, în weekend, cartea autobiografică “Povestea mea”. Înconjurată de prieteni şi de foşti sportivi precum Alexandru Dedu şi Monica Roşu, Corina Ungureanu a fost emoţionată, modestă, sinceră şi zâmbitoare.

 “Le mulţumesc tuturor acelora care m-au încurajat să scriu”, a prefaţat întâlnirea cu cititorii fosta campioană mondială de gimnastică.

În curând, cartea a putea fi achiziţionată de la magazinul de sport  Dechatlon Ploieşti, preţul unui volum fiind de 25 lei.

“Ce este curajul? Să leşini când ţi se ia sânge sau să repeţi, într-un singur antrenament, de 200 de ori o Danilova pe bîrnă, rotaţia aceea fără mîini, care vazută la televizor îţi strînge inima? Să te scurgi de teamă pentru o bobiţă de sînge sau să îţi înfrunţi frica de a-ţi frînge coloana? Pentru Corina Ungureanu să fii curajos le cuprinde pe amândouă. Autoarea nu şi-a propus exerciţii literare. A rămas firească, aşa cum Belu, Bitang şi multi alţi oameni au fost fireşti cu ea de-a lungul timpului. Aşa cum ea însăşi s-a încăpăţînat să fie normală în trecerea de la gloria sportului la încercarea de a face politică. În poveştile Corinei, întotdeauna se întamplă ceva, întotdeauna răsare un gînd, un personaj, o amintire. Şi nimic nu e prilej de ruşine, ci de mărturisire, de sinceritate şi de gust frust al vieţii”., a scris jurnalistul Cătălin Tolontan in prefata volumului.

. “Corina Ungureanu şi gimnastica. O relaţie frumoasă. O iubire care a durat mulţi ani. Câţi ani? Veţi citi cartea pe care o aveţi în mână. Veţi afla momentele de succes trăite de Corina cu mare intensitate, dar şi clipele de nefericire din viaţa unei gimnaste”. , a notat si Cristian Ţopescu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro