Vineri, 29 martie 2024 - 2:53:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Pe cine a dat afara EBA din Palat ca sa se marite


29 august 2012

eba-2Radu Enache, unul dintre cei mai mari hotelieri din România, a fost nevoit să amâne nunta fiului său, programată iniţial pentru 1 septembrie, la Palatul Snagov, unde în aceeaşi zi va avea loc nunta Elenei Băsescu, după ce RA-APPS a reziliat contractul semnat în urmă cu un an cu omul de afaceri.

"Am fost nevoit să accept o reprogramare a nunţii fiului meu, pe care o stabilisem cu un an înainte, pentru 1 septembrie, la Palatul Snagov, din cauza adresei de reziliere a contractului pe care am primit-o de la RA-APPS", a declarat agenţiei MEDIAFAX Radu Enache, preşedintele Federaţiei Industriei Hoteliere din România, care deţine 14 hoteluri, printre care şi hotelul de cinci stele Continental.

Elena Băsescu, fiica cea mică a preşedintelui Băsescu, şi Bogdan Ionescu se vor căsători sâmbătă, 1 septembrie, la Palatul Snagov, la eveniment fiind aşteptaţi aproximativ 450 de invitaţi.

Întrebat dacă nunta fiului său a fost amânată pentru a face loc nunţii Elenei Băsescu, Enache a refuzat să comenteze.

Omul de afaceri închiriase în toamna anului trecut, pentru data de 1 septembrie 2012, o sală cu circa 300 de locuri din Palatul Snagov, unde urma să aibă loc nunta fiului său.

În urmă cu aproximativ două luni însă, Enache a primit de la RA-APPS, administratorul Palatului Snagov, un anunţ de reziliere a contractului, potrivit unei clauze care exista în documentul semnat iniţial.

Enache s-a văzut nevoit astfel să reprogrameze nunta fiului o săptămână mai târziu, în data de 8 septembrie.

Şi fata Cameliei Şucu ar fi dorit să se mărite în dată pe 1 septembrie, într-un alt salon din Palatul Snagov, însă până la urmă data nunţii a fost fixată pe 15 septembrie, potrivit Acasă TV.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro