Vineri, 19 aprilie 2024 - 11:05:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ghidul Miresei 2013 FOTO


18 februarie 2013

Ce poate fi mai frumos de Sf Valentin decât o şedinţă foto cu cele mai noi modele ale rochiilor de mireasă pentru 2013? De la rochiile romantice şi foarte fluide, la cele cosmopolite, rochii îndrăzneţe şi totuşi diafane şi confortabile din dantelă, sifon şi tul. Toate se regăsesc în colecţia din acest an. Abundă materialele sofisticate, în special cele brodate manual cu dantelă şi aplicaţii de sidef, pene şi paiete. Nuanţele de crem şi bej, care concurează aproape cu perfecţiunea pielii mireselor sunt la mare căutare, însă clasicul alb nu va lipsi nici de această dată din tendinţele acestui an.

Bineînţeles, toate aceste tendinţe nu pot fi puse în valoare decât cu ajutorul unei şedinţe foto profesionale. Un catalog al rochiilor de mireasă reprezintă cel mai important ghid pentru orice femeie care doreşte să îşi aleagă rochia ideală.

Fotografiile din catalog sunt realizate de Cristi Câmpeanu, colaboratorul Ştiri Actuale, care ne-a spus că „şedinţa foto a fost o adevărată provocare”

Totodată, pentru desăvârşirea unui eveniment precum ziua nunţii, pe lângă alegerea locaţiei, asigurarea fondului muzical sau decorarea meselor, mai aveţi nevoie şi de imortalizarea celor mai importante momente din viaţa dumneavoastră. Aşadar, înainte de a face o alegere în acest scop trebuie să vă informaţi cu atenţie în privinţa serviciilor foto-video. Deşi oferta este destul de variată este bine să cereţi consiliere în domeniu pentru a alege o calitate şi un preţ pe măsură aşteptărilor dumneavoastră.

Pentru viitorii miri, organizatorii celui mai mare târg de nunţi din România – Târgul Ghidul Miresei ce se va desfăşura între 22 şi 24 februarie 2013 în Cupola Romexpo – pun la dispoziţia expozanţilor o suprafaţă de desfăşurare de aproximativ 10.000 mp şi o listă cu peste 250 de firme participante care îşi vor prezenta cele mai variate şi complete oferte pentru nuntă.

 

 

 

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro