Vineri, 29 martie 2024 - 8:16:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Secretara lui Elan Schwartzenberg a fost găsită spânzurată


14 septembrie 2013

O tânără de numai 29 de ani, Dana Florentina Dragnea, a fost găsită moartă, pe 25 august, într-un apartament situat într-un bloc de pe Şoseaua Sălaj, din Sectorul 5 al Capitalei. Femeia, despre care criminaliştii spun că s-a spânzurat, a fost secretara omului de afaceri Elan Schwartzenberg şi vecinii spuneau că venea acasă cu "un BMW de lux".

Coincidenţa sau nu, bucureşteanca a murit la scurt timp după ce Evenimentul zilei a dezvăluit că Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) anchetează "anumite persoane" care l-ar fi obligat să dispară pe Codruţ Marta - fost şef de cabinet al lui Sorin Blejnar pe vremea când acesta din urmă conducea destinele Fiscului.

Viaţa fostei secretare a lui Elan Schwartzenberg s-a încheiat într-o zi de duminică. Cel care a găsit-o moartă în apartament este soţul ei, Adrian Dragnea. Tânăra era singură acasă când a murit.

Vecinii au povestit că la prânz, atunci gând şi-a găsit soţia fără suflare, soţul ei a strigat pe fereastră, după ajutor. Unul dintre cei care au ajuns în apartament după strigătele soţului a spus că fosta secretară era, deja, moartă. "Era scoasă din ştreang şi întinsă pe pat când am ajuns acolo şi încercau să îi acorde primul ajutor. Dar era moartă de ceva vreme. Era rece ca gheaţa", a spus vecinul.

Despre relaţia dintre cei doi, o vecină, Maria Roşulescu, de 76 de ani, ne-a spus: "Erau împreună de trei-patru ani. Nu i-am auzit să se certe sau să aibă probleme. El se despărţise de fosta nevastă cu care avea o fetiţă. Ea a plecat de acasă. Apoi, s-a căsătorit cu fata asta care a murit". De la un alt vecin am aflat că apartamentul în care a fost găsită fără suflare Dana aparţine soţului ei, Adrian, poliţist local.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro