Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 4:34:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


"GREATEST LOVE SONGS"- Recital de pian şi voce la Filarmonica Paul Constantinescu Ploieşti


14 februarie 2018

Seria recitalurilor continuă la Filarmonica "Paul Constantinescu", de această dată cu un spectacol cu şi despre dragoste, "Greatest Love Songs"!

Astfel miercuri, 14 februarie, de la ora 19:00, pianista Ioana Maria Lupaşcu, solist concertist al Filarmonicii noastre, împreună cu Violeta Barac - Visarion, solist vocal, aduc în dar publicului ploieştean cele mai cunoscute, apreciate şi îndrăgite cântece de dragoste.

De Ziua Îndrăgostiţilor, la Filarmonică veţi putea asculta piese ca "Je t'aime", "When I fall in love", "Fly me to the Moon" sau "Love me tender" precum şi multe alte lucrări care pun dragostea, cel mai frumos sentiment existent, pe cea mai înală treaptă a emoţiilor.

În interpretarea sensibilă şi plină de romantism a celor două artiste protagoniste, care la fiecare apariţie impresionează publicul prin talentul lor remarcabil, vă aşteptăm la o seară în care vom celebra dragostea aşa cum se cuvine, prin muzică.

Biletele pentru "Greatest Love Songs" sunt disponibile atât online pe www.filarmonicaploiesti.ro cât şi la Casa de Bilete a Filarmonicii “Paul Constantinescu” Ploieşti şi la Agenţia Teatrală, la preţuri de 20 de lei - întreg, 15 lei - pensionar şi 10 lei - elev şi student.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro