Vineri, 19 aprilie 2024 - 7:46:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Nicoleta Luciu, mândră de silicoanele ei


23 ianuarie 2012

silicoane-luciuNicoleta Luciu şi-a luat "adio" de la sânii ei naturali, dar nu regretă. Vedeta care a suferit, sâmbătă, o operaţie de mărire a bustului este încântată de noii ei sâni.

"Operaţia a fost un succes! Mă simt excelent, doctorul Kasem mi-a spus că nu voi avea dureri şi aşa a fost. Sânii arată foarte bine! Multumesc doctorului Kasem! Vă mulţumesc tuturor că sunteţi alături de mine!", a scris Nicoleta Luciu pe contul personal de pe site-ul de socializare Facebook.

Se pare că Nicoleta, care a devenit celebră datorită pictorialelor spectaculoase în Playboy, nu exclude pe viitor o nouă apariţie în revista dedicată bărbaţilor, pentru prima dată din postura de mămică. “Dacă o să mai pozez vreodată sexy? Nu se ştie, vreau să fie o surpriză”, a declarat mamica sexy.

Intervenţia chirurgicală a durat cinci ore şi a fost împărţită în două etape: reconstrucţia sânilor, afectaţi de cele două naşteri ale Nicoletei, şi implantul propriu-zis, care constă în pungi siliconice de 570 de grame fiecare. Acestea au fost personalizate, adică au fost alese de medic în funcţie de caracteristicile fizice ale pacientei. Costul unei astfel de intervenţii se ridică la 6.000 de euro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro