Joi, 25 aprilie 2024 - 11:09:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Liberty Parade 2013


24 iunie 2013

   Liberty Parade este unul dintre cele mai mari evenimente dance din România, cu o tradiţie de peste 10 ani şi, la fel ca şi în ceilalţi ani, este produs în întregime de Radio 21. Este o manifestare a spiritului liber, o emoţie puternică pe care o simţi din momentul în care Caravana se pune în mişcare, împinsă de la spate de spiritul şi vibe-ul a mii de oameni şi până când răsăritul soarelui de duminică dimineaţa inundă plaja şi încâlzeşte nisipul frământat de tălpile a mii de tineri care sunt încâ în extaz.


    Liberty Parade înseamnă bunădispoziţie, distracţie la maxim, mii de tineri dansând pe ritmurile celei mai tari muzici dance din România. Timp de 12 ore muzica dance, house şi electro va răsuna pe plaja dintre Venus şi Saturn, iar tinerii se vor întrece în dans, frizuri demente şi machiaje stridente.


    Pe Arena Liberty Parade intrarea va fi liberă şi este permisă doar persoanelor care au peste 18 ani. Va fi un spectacol incendiar de lumini şi muzică bună, fiind cel mai mare eveniment de acest gen din istoria radioului.


    Line-up-ul de anul acesta v-a fi alcătuit de cei mai buni djs din România. Astfel, printre invitaţi vor fi prezenţi Alex Gaudino, Dr. Kucho, Dj. Optik, Dj. Andi, Liviu Hodor, Cristi Stanciu,  Cristian Green, Vali Bărbulescu, Vica Jigulina, Adrian Eftimie, Radio Killer şi mulţi alţii. Nu mai puţin de 24 de djs vor lua cu asalt Liberty Parade Arena şi cele şi cele trei camioane, pe data de 13 iulie.


    Nu uitaţi: evenimentul va avea loc pe 13 iulie, pe Arena Beach, plaja dintre Venus şi Saturn!
  


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro