Vineri, 29 martie 2024 - 1:12:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Tatăl gimnastei prostituate, cu ochii în lacrimi


11 septembrie 2012


leonidaDupă a ieşit la iveală că fosta gimnastă Floarea Leonida se prostituează în Germania, tatăl ei a rămas în stare de şoc.

Gheorghe Leonida este jenat de situaţia în care se află şi mărturiseşte că plânge zilnic din cauza ruşinii prin care el şi familia lui trec.

"Nu îmi vine să cred nici acum că ea a putut să facă aşa ceva. Chiar dacă a făcut, pentru noi pentru familie, rămâne tot fata noastră, o iubim ca atunci când făcea gimnastică.tata
Suntem ruşinaţi, locuim de 30 de ani în cartier, ne cunoaşte toată lumea. Am dat-o de la 4 ani la gimnastică, a fost o fată cuminte, am crescut-o bine. Plâng în fiecare zi, nu numai eu şi soţia mea şi fiul meu la fel. Sunt convins că i s-a întâmplat ceva. Am vorbit cu ea şi după ce a izbucnit acest scandal. Mie mi-a fost ruşine să o întreb, mie ca bărbat mi-a fost jenă să vorbesc cu ea. Vreau să o las să se liniştească. A aflat şi ea despre scandal şi a zis că o să vorbim altă dată. Soţia mea este blonavă şi când vede atât de mult interes pentru subiect se simte mai rău.", a spus tatăl Floarei Leonida, la Happy Hour.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro