Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 1:44:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sharon Stone vine în România


11 iulie 2012

sharon-stoneFilmările pentru o peliculă de dragoste aduc în România una dintre cele mai cunoscute actriţe de la Hollywood, Sharon Stone.

În mintea oricărui bărbat care a văzut filmul „Instinc primar" a rămas întipărită o singură scenă, cea în care Sharon Stone, fiind chemată la interogatoriu pentru că era suspectă de crimă, îşi foloseşte farmecul pentru a scăpa basma curată. În urma acelei scene a luat naştere şi o dilemă comună a comunităţii masculine: purta sau nu lenjerie intimă? Chiar dacă nu au aflat răspunsul la această întrebare nici până în ziua de azi, fanii români ai actriţei se pot bucura pentru că frumoasa blondă vine în ţara noastră.

Sharon Stone nu vine însă în vacanţă pe meleaguri româneşti, ci pentru a filma părţi din pelicula „What About Love" - „Cum rămâne cu dragostea". Vedeta nu este singurul nume sonor care ne va călca pragul, ci va fi însoţită de partenerul ei din scenă, Andy Garcia. Cei doi se vor afla în România pentru aproape o lună, informează filmreporter.ro. „Vor sta cam trei săptămâni aici, însă filmările durează mai mult, grosul va fi în România", a confirmat directorul de marketing Castel Film, Bogdan Moncea.

Cei doi cunoscuţi actori de la Hollywood filmează o dramă în regia lui Klaus Menzel, a cărei acţiune se desfăşoară în mai multe ţări. Potrivit sursei citate, pentru pelicula „What About Love" se vor turna secvenţe şi în Spania, şi Franţa. Directorul de marketing al Castel Film a mai precizat că, în prezent, casa de producţie derulează un proces de casting în România pentru aproximativ 10 roluri în film, dintre care două cel puţin sunt de prim rang. „Majoritatea angajaţilor în producţie vor fi de altfel români", a mai spus Moncea.

Dramă romantică

Sharon Stone va juca rolul unei rusoaice căsătorite cu ambasadorul Statelor Unite în România, interpretat de Andy Garcia. Povestea peliculei este centrată pe iubirea dintre americanca Tanner Tarlton şi spaniolul Christian Santiago (interpretat de Miguel Angel Munoz), care îşi petrec vara împreună prin Europa făcând un film despre atitudinea oamenilor faţă de iubire. Pleacă din Barcelona, ajung în Franţa, iar apoi se opresc în Europa de Est. Până la urmă, cei doi realizează că, de fapt, îşi filmează propria poveste de iubire. Însă cei doi îndrăgostiţi mor într-un accident, iar părinţii rămaşi în urma lor, interpretaţi de Sharon Stone şi Andy Garcia, învaţă din tragedia fiicei lor, ceea ce le permite să se îndrăgostească din nou.

Filmările vor începe în august şi se vor încheia în septembrie, la studiourile Castel Film, din România. Din septembrie, filmările vor continua în Spania.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro