Joi, 25 aprilie 2024 - 9:09:13
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Oanei Sârbu îi plac scenele de dragoste


30 ianuarie 2012

oana-sarbuActriţa a apărut, în urmă cu 20 de ani, într-o secvenţă fierbinte de amor cu Ştefan Bănică jr, în filmul «Liceenii Rock’n Roll»

Oana Sârbu pare inocenţa întruchipată, însă n-a strâmbat din nas când i s-a propus, în 1992, să se dezbrace până la brâu şi să filmeze o scenă de amor, alături de şarmantul Ştefan Bănică jr în "Liceenii Rock'n Roll" . Nu regretă decizia şi ar repeta experienţa şi în alt film, în cazul în care scenariul i s-ar părea interesant.

Actriţa Oana Sârbu şi-a isterizat fanii, în 1992, cu scenele fierbinţi, în sânii goi, din seria filmului care şi acum stoarce lacrimi, "Liceenii".

Cozile la bilete, pentru filmul "Liceenii Rock n Roll", erau interminabile, mulţi lăudându-se că au văzut pelicula şi de zece ori doar datorită acelor minute în care ea se iubeşte pătimaş în dormitor cu Bănică Jr.

La vremea aceea, cei doi aveau 24 (Oana), respectiv 25 de ani (Ştefan), iar ei au trăit cu atâta intensitate povestea de dragoste din film, încât şi regizorul Nicolae Corjos a rămas surprins de pasiunea cu care au filmat secvenţele.

Oana a rememorat pentru  acea zi de filmare. "M-am simţit stânjenită când am tras acele scene pentru că o întreagă echipă se afla în spatele camerei de filmat.  Nu-mi mai amintesc dacă au fost mai multe duble şi nu cred că asta e important. Nu-mi pare rău că am filmat scenele respective.  Nu au fost "scene de nuditate", ci un film de dragoste unde secvenţa respectivă avea legătură cu scenariul.  Azi chiar îl privesc cu drag, în comparaţie cu felul cum îmi trec prin faţa ochilor pornografiile de pe primele pagini ale unor ziare sau din emisiuni TV, mi se par secvenţe de Romeo şi Julieta!  Aş mai filma scene de dragoste, depinde de film, de context",  a spus actriţa.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro