Joi, 28 martie 2024 - 1:42:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


La 62 de ani/ Patricia Paay, bunicuţa Playboy, filmată făcând striptease


22 aprilie 2012

bunicutzaAre 62 de ani, dar Patricia Paay nu renunţă la imaginea de divă sexy. Cântăreaţa olandeză este protagonista unui filmuleţ care o arată îmbrăcată sumar, făcând striptease în timpul unui show.

Vedeta, care a devenit cel mai vârstnic iepuraş Playboy după ce a renunţat la hăinuţe, acum doi ani, pentru celebra revistă, nu înţelege de ce se face atâta tam-tam pentru respectiva înregistrare, realizată de Anul Nou, la Utrecht. Patricia apare îmbrăcată într-un costum de plasă, care nu ascunde nimic. „Nu am cerut eu să se facă acel video. Era un show privat. M-a filmat cineva pe ascuns, dar nu este un motiv să fac scandal”, a declarat cântăreaţa olandeză.

O atitudine mult mai corectă decât cea a starurilor care se lamentează că li s-a violat intimitatea. Bunicuţa Playboy ştie foarte bine că tot reclamă se numeşte. Şi chiar are de ce să fie mândră de ea.

Devenită cel mai vârstnic iepuraş din lume, Patricia Paay mărturiseşte că secretul prin care rămâne încă tânără este destul de simplu: ulei de măsline şi somon, dar şi sentimentul că are cu 25 de ani mai puţin.

Vedeta olandeză care a pozat anul trecut pentru Playboy, dărâmând barierele legate de vârstă, a dezvăluit că se unge în fiecare zi, din cap până în picioare, cu ulei de măsline. În plus, încearcă să mânânce cât mai des somon.

Dar aceste produse poate că nu ar ajuta-o dacă nu ar fi şi componenta psihică: „Gândesc şi acum tinereşte şi nu îmi place să am de-a face prea mult cu persoanele în vârstă. Am 60 de ani, dar mă simt ca la 35-40”, a subliniat iepuraşul.

Ca o demonstraţie că nu exagerează, Patricia s-a cuplat din nou cu un bărbat (mult) mai tânăr decât ea. Este vorba despre „păpuşelul” Nicky van Dam, un model de 27 de ani. Realistă, vedeta nu se gândeşte la o relaţie solidă, de durată, din cauza diferenţei de vârstă. Dar probabil că şi dragostea cu bărbaţi tineri face parte din dieta olandezei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro