Joi, 28 martie 2024 - 5:29:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sfaturi de care trebuie să ţii cont dacă vrei să scapi de sărăcie


7 februarie 2017

Bogatia este o alegere, pentru care toti trebuie sa optam. Bogatia este in primul rand o stare mentala si incepe printr-un mod de gandire corespunzator. Rezultatele pe care le avem se datoreaza modului in care gandim si a deciziilor pe care le luam. Pentru asta trebuie sa observam modul de gandire si actiunile oamenilor bogati.

Vă prezentăm 10 sfaturi care te vor ajuta să obţii rezultate financiare impresionante.

1. Oamenii bogati au incredere.

In mod surprinzator, oamenii bogati au tendinta de a avea incredere in cei pe care ii intalnesc (fara motiv), oferindu-le posibilitatea de a fi ei insisi.

2. Oamenii bogati urmaresc succesul.

Ei inteleg, ca tot ce se intampla, se intampla pentru un motiv. In loc sa lase lucrurile la intamplare, acestia prefera sa adopte masuri directe si sa faca lucrurile sa se intample asa cum vor. Ei pun deoparte toate scuzele, inclusiv listele pentru care nu ar putea, pentru ca stiu ca trebuie sa faca, ceea ce e de facut.

3. Oamenii bogati pun intrebari.

Deseori acestia pun intrebarea: “Ce se intampla/ ce ar fi daca?”. Daca incepeti sa puneti intrebari, va veti scuti de o multime de complicatii. Puterea este in mainile celor care pun intrebarile potrivite. Oamenii bogati nu raspund la intrebari cu raspunsuri pe care nu le stiu, in schimb isi verifica raspunsurile prin intrebarile potrivite.

4. Oamenii bogati spun “noi”.

Acestia stiu ca cele mai bune rezultate se obtin impreuna si cauta sa formeze o echipa cu care sa lucreze. Ei isi asuma responsabilitatea si depun tot efortul de care dispun pentru a-i sustine pe ceilalti. Ei stiu ca daca isi ajuta colegul, se ajuta de fapt pe ei.

5. Oamenii bogati aleg cea mai buna solutie si isi doresc cele mai bune produse.

Acestia nu se limiteaza la pret. Ei isi doresc produse sau servicii de calitate care sa le rezolve problemele repede si eficient. Nu pierd timpul cu produse fara valoare sau pe care nu le pot folosi.

6. Oamenii bogati stiu ca timpul este mai valoros decat banii.

Ei nu isi vand timpul pentru bani. Acestia cauta sa faca ce isi doresc mai mult si sa castige bani din asta.

7. Oamenii bogati inventeaza.

Ei cauta sa faca lucruri noi si sa vina cu ceva nou pe piata. Nu le place sa ii copieze pe ceilalti. Cauta sa imbunatateasca sau chiar sa schimbe lucrurile asa cum isi doresc.

8. Oamenii bogati se bucura si apreciaza lucrurile pe care le au.

Ei stiu ca au multe privilegii care nu vin de la sine. Din aceasta cauza ei sunt capabili sa genereze mai mult.

9. Oamenii bogati solicita consultanta de le experti.

Acestia au invatat cum sa gandeasca mai bine in felul acesta. Daca ei nu isi pot da seama de ceva, cauta sfatul unui specialist. De obicei, platesc pentru aceste sfaturi dar li se ofera o gama larga de optiuni. Ei stiu ca expertii fac doar sugestii, ceea ce nu inseamna neaparat ca sunt limitati la o actiune specifica.

10. Oamenii bogati au biblioteci mari.

Sunt educati si citesc o multime de carti. Ei isi folosesc cunostintele intr-un mod in care sa le aduca beneficii. In loc sa isi distraga atentia cu diferite activitati aleatorii, ei cauta sa gandeasca pentru a intelege lumea in care traim.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro