Luni, 25 mai 2020 - 5:28:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Roberta Anastase: Nunta e pe 30 iunie


21 mai 2013

Deputata Roberta Anastase a declarat, pentru Mediafax, că nunta sa va avea loc în data de 30 iunie, la Palatul Ştirbey şi că naşii nu sunt oameni politici, ci apropiaţi de-ai săi.

 

 

"Nunta e pe 30 iunie, va fi la Palatul Ştirbey, naşii nu sunt oameni politici, ci apropiaţi de-ai noştri, prieteni. Îmi doresc în acelaşi timp ca alături de noi să fie în acest moment toţi cei care ţin la noi. În toată perioada în care am fost om politic am încercat să ţin viaţa personală departe de cea publică", a spus ploieşteanca. Ea a arătat că "nunta nu e un eveniment de partid, ci de suflet".

Întrebată dacă îl va invita la nunta sa şi pe preşedintele Traian Băsescu, Roberta Anastase a răspuns că până acum nu a dat niciun fel de invitaţie.

"E prea devreme! Îi voi invita pe toţi cei care îmi sunt apropiaţi şi dragi", a adăugat Roberta Anastase.

Roberta Anastase, în vârstă de 37 de ani, fost preşedinte al Camerei Deputaţilor, în prezent deputat şi vicepreşedinte al PDL, se va căsători în data de 30 iunie cu partenerul său, omul de afaceri Victor Farca.

Nunta ar urma să aibă loc la Palatul Ştirbey. Roberta Anastase nu a trimis încă invitaţiile de nuntă, însă şi-a anunţat apropiaţii şi colegii din PDL despre evenimentul care va avea loc la sfârşitul lunii iunie. Roberta Anastase formează un cuplu cu omul de afaceri Victor Farca de peste 15 ani

Anastase, care a împlinit în luna martie 37 de ani, a absolvit Colegiul Naţional Mihai Viteazul din Ploieşti, apoi a absolvit Facultatea de Sociologie. Ea s-a făcut iniţial remarcată prin participarea la concursuri internaţionale de frumuseţe, la care a reprezentat România, în anii 1990.

Conform propriilor declaraţii, Anastase a intrat în politică înainte de a împlini 18 ani, ea înscriindu-se în PD.

În prezent, Anastase conduce filiala judeţeană PDL Prahova şi se află la al doilea mandat de deputat.

Preşedintele Camerei Deputaţilor menţiona, în decembrie 2011, în emisiunea "Poveştiri adevărate" de la postul Acasă, că se va căsători cu un om de afaceri, iar nunta ar putea să fie organizată la Ploieşti. Roberta Anastase recunoaştea că în 2012 şi-a propus să îmbrace rochia de mireasă. "Mi-aş dori foarte mult să fac nunta în Ploieşti", spunea Anastase. "În momentele grele, l-am simţit alături, faptul că este sufletist şi bun m-a cucerit", a mai spus ea despre partenerul său.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(149 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 mai 2020
Autentificare
stiriactuale.ro