Marţi, 23 aprilie 2024 - 1:50:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Festivalul Galactoria la Cluj-Napoca


2 iunie 2013

Facultatea de Teatru şi Televiziune din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai anunţă deschiderea celei de-a X-a ediţii a Festivalului Galactoria, care va avea loc în perioada   1-10 iunie 2013.

Evenimentul propune o săptămână densă, plină de manifestări culturale, în care atenţia publicului va fi direcţionată asupra celor mai reprezentative producţii ale specializărilor din cadrul Facultăţii de Teatru şi Televiziune:

· Spectacole de teatru  - specializările Arta Actorului, Regie, Teatrologie   

· Proiecţii de filme artistice şi documentare - specializarea Cinematografie şi Media

Acest eveniment universitar este unic în România, prin implicarea instituţiei de învăţământ superior în deschiderea unor perspective concrete spre cariera profesională a absolvenţilor. Galactoria îşi propune să-i pună în contact direct pe tinerii creatori cu potenţiali angajatori: directori de teatre, directori de case de producţie, regizori, critici ş.a.m.d.

Proiectul a fost iniţiat în anul 2004 din necesitatea de a răspunde realităţii tot mai dure de pe piaţa locurilor de muncă şi de a oferi o şansă de angajare tinerilor absolvenţi. Galactoria are o misiune de lobby pentru absolvenţi, prin mijloacele, infrastructura şi reţeaua de relaţii ale Facultăţii de Teatru şi Televiziune.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro