Marţi, 19 martie 2024 - 9:08:40
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Asesoft Ploieşti are majorete noi


5 septembrie 2013

Casa de Cultură a studenţilor a găzduit castingul pentru completarea echipei de majorete ale echipei de baschet CSU Asesoft Ploieşti.

La preselecţie au participat zece fete frumoase şi talentate, care au avut de trecut prin două probe. În prima etapă au dansat pe o piesă aleasă de coregrafa Zizik, iar a doua etapă a constat într-o repetiţie a coregrafiei.

Toate cele zece s-au dovedit a fi foarte talentate, posedând naturaleţe, charisma, dar şi aptitudini de “bune gimnaste “.

Cei care vor decide noile majorete sunt coregrafa Zizik împreună cu preşedintele clubului Asesoft, Ionuş Georgescu. Din cele zece aspirante vor fi alese doar patru, care vor participa alături de majoretele vechi la meciurile de pe teren propriu ale echipei CSU Asesoft Ploieşti. Stiri Actuale va publica numele celor patru norocoase la începutul săptămânii viitoare.

Până atunci, coregrafa Alexandra Negulescu, mult mai cunoscută sub pseudonimul Zizik, ne-a explicat ce calităţi trebuie să posede o majoretă: “O majoretă, în primul rând, trebuie să aibă un aspect fizic plăcut, să fie talentată, entuziastă şi nu în ultimul rând, să aibă experienţă în dans sau în gimnastică”.

“Fetele prezente la preselecţie sunt talentate şi charismatice, însă nu le putem accepta pe toate,aşa că va trebui să facem o selecţie. Voi lua decizia împreună cu preşedintele CSU Asesoft, după ce vom viziona filmările de la casting. Sper să facem alegerea potrivită şi să ne prezentăm impecabil alături de echipă şi în sezonul următor”, a declarat pentru stiriactuale.ro, Zizik, coregrafa majoretelor.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro