Vineri, 19 aprilie 2024 - 9:24:08
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Sexy-educatoarea Claudia Chirilă, condamnată la trei ani de închisoare


10 ianuarie 2012

sexyJudecătorii Curţii de Apel Bucureşti susţin, în motivarea deciziei de condamnare a educatoarei Claudia Elena Chirilă la trei ani de puşcărie cu executare pentru furt din locuinţe, că aceasta ar trebui să fie un exemplu pentru tinerii care recurg la metode neortodoxe pentru a face un ban în plus.

În expunerea de motive făcută publică ieri, judecătorii Curţii de Apel Bucureşti arată că într-adevăr, pedeapsa de cinci ani de închisoare pe care magistraţii de la Sectorul 6 i.au aplicat.o educatoarei este una mult prea aspră. "Datele ce o caracterizează legate de vârstă, lipsa antecedentelor penale şi mediul social din care provine conduc la ideea unei reinserţii sociale facile şi, considerând că pedeapsa nu este un scop în sine, la stabilirea acesteia, instanţa de judecată trebuie să aibă în vedere aptitudinea inculpatei de a se reeduca sub influenţa sa, se impune reducerea cuantumului pedepsei într-o măsură care să asigure pe lângă scopul său represiv şi o finalitate de exemplaritate, concretizând dezaprobarea legală şi judiciară, atât în ceea ce priveşte fapta penală dedusă judecăţii, cât şi comportamentul făptuitoarei" spune instanţa.

Judecătorii cred însă că educatoarea ar fi trebuit să ştie că legea nu trebuie încălcată sub orice formă. "Înculpata trebuie să se convingă de necesitatea respectării legii, cu atât mai mult cu cât prin natura meseriei avută (educatoare) avea datoria de a le inocula copiilor acest deziderat", mai spun magistraţii.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro