Vineri, 26 aprilie 2024 - 12:52:30
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Momente în care femeile ar face sex nebun


24 aprilie 2013

Potrivit ultimelor studii, există o serie de situaţii în care femeile sunt cel mai dispuse să aibă parte de contact sexual iar acest lucru se întâmplă la nivelul subconştientului. Iată care sunt acestea:

După o ceartă
Conceptul se "sex de împăcare" nu este un mit. O femeie care se ceartă cu patos cu siguranţă va dori o partidă de sex, având în vedere că îi creşte tensiunea. Mai mult decât atât, psihologii susţin că, după cearta, femeia ar trebui "iubita" destul de agresiv pentru că acest lucru o face, uneori să uite ce anume nu i-a convenit în prima fază.

Când e super fericită
Atunci când este super fericită, o femeie tinde să accepte contactul sexual pentru că omite să ia în calcul toate lucrurile pe care le ia în mod obişnuit. Aşa că va considera că starea fericirii sale poate fi sporită de o partidă bună de sex şi nu se va gândi de două ori înainte să accepte.

Când este foarte stresată
Psihologii susţin că foarte multe femei consideră că actul sexual le poate scăpa de stres şi că de multe ori recurg la masturbare în momentul în care nu mai pot de nervi. Aşa că atunci când o femeie este pe cale de a claca şi pare că a ajuns la limită, va avea tendinţa să accepte să facă sex doar pentru că organismul ei îi dictează că astfel va scăpa de tensiunea cauzată de stres.

Când este foarte geloasă
Cu cât o femeie este mai geloasă pe cel de lângă ea, cu atât este mai dispusă să facă sex. Cu toate acestea, gelozia femeii are două tăişuri. Astfel, dacă este sigură că a fost înşelată, va face sex cu oricine îi propune acest lucru tocmai pentru a se răzbuna pe partener. Pe partea cealaltă, dacă ştie că gelozia ei este nejustificată, va fi dornică să facă sex în continuu cu partenerul ei. În acest caz nu îi va trece gelozia însă va încerca să arate cât este de ataşată de cel pe care-l iubeşte, prin actul sexual în sine.

La două săptămâni de la ciclul menstrual
În această perioadă femeile sunt, în marea lor majoritate, la ovulaţie. Este momentul lunii în care cu siguranţă nu se vor gândi prea mult să accepte contactul sexual. Tocmai de aceea jumătatea lunii este de multe ori cea mai bună perioadă de a agăţa.

În timpul filmelor XXX
Chiar dacă pare ciudat, multe dintre femei se uită cu plăcere la filme xx sau filme sexy. Având în vedere că una dintre cele mai comune fantezii sexuale ale femeilor este aceea de a face sex cu doi parteneri sau un partener şi o parteneră, un astfel de film văzut împreună este exact ceea ce poate declanşa o partidă fierbinte de sex. Este indicat să nu stingeţi televizorul chiar dacă începeţi să faceţi dragoste. Ar putea ajuta la creativitate.

Când găteşte
Multe dintre femeile care adoră să petreacă timp în bucătărie au una dintre cele mai des întâlnite fantezii sexuale. Respectiv, sexul pe masa din bucătărie! Astfel, dacă vede că bărbatul îi face avansuri chiar în timpul în care găteşte şi dacă înţelege, din mişcări, că poziţia pe care o prefera în acel moment este cea la care a visat de nenumărate ori şi ea, respectiv "pe la spate", pe masă, va ceda cu siguranţă pornirilor sexuale.

Sursa: lifestyle.bzi.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro