Joi, 28 mai 2020 - 7:48:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Phoenix cântă pentru noul Spital de Pediatrie


9 mai 2013

Legendara trupă Phoenix este capul de afiş al unui concert caritabil extraordinar care va avea loc vineri, 31 mai, de la ora 19.00 pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti. Alături de Phoenix vor mai urca pe scenă formaţia Bucium şi  Grigore Leşe.

Evenimentul este organizat de Fundaţia “Copiii Noştri”, fundaţie înfiinţată de Consiliul Local Ploieşti, în cadrul programului “Pentru binele copiilor”.

Fondurile colectate prin acest program vor merge către noul spital de pediatrie din Ploieşti care va fi amenajat în clădirea Petrom din centrul municipiului. Conform reprezentanţilor municipalităţii noua unitate sanitară va fi gata în vara anului 2015.

Biletele costă 50 de lei şi se găsesc la agenţia Teatrului “Toma Caragiu”, la casele stadionului Ilie Oană, la agenţia Casei de Cultură a Sindicatelor şi în 12 corturi speciale care vor fi amplasate în toate cartierele din Ploieşti.

Nicu Covaci, fondatorul trupei Phoenix, este cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti din aprilie 2007. Covaci a înfiinţat în 1962, la Timişoara  una dintre cele mai longevive trupe de la noi. Dintre piesele care au făcut istorie amintim “Andrii Popa”,  “Strunga”, “Nunta”, etc.

Aşadar, pe 31 mai ploieştenii sunt aşteptaţi să contribuie la amenajarea unui spital de pediatrie modern, dotat cu aparatură de ultimă generaţie.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(374 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 mai 2020
Autentificare
stiriactuale.ro