Vineri, 29 martie 2024 - 12:28:27
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Andreea Bălan se mărită


20 august 2013

 Andreea Bălan se pregăteşte să îşi pună pilostriile. Fericitul, nimeni altul decât Keo, cu care are o relaţie de aproape 7 ani. Însă nimeni nu are voie să vorbească despre acest eveniment şi nici să dea detalii. Părinţilor, dar şi prietenilor le-a fost interzis să sufle vreo vorbă, iar potrivit unor surse apropiate solistei, e în stare să-şi amâne nunta dacă apare vreun detaliu în ziare.

Ploieşteanca vrea să se căsătorească cu iubitul ei Keo, departe de ochii lumii. Iar acest pas important ar putea fi făcut chiar anul acesta.

Conform unor surse apropiate celor doi, Andreea Bălan şi Keo îşi pregătesc deja detaliile nunţii şi i-au avetizat pe prieteni să nu sufle o vorbă. Andreea ar fi primit inelul de logodnă de la Keo în luna iunie, când amandoi şi-au serbat zilele de naştere. De curând, Andreea a apărut în poze cu o bijuterie cu perle chiar pe inelar. Povestea de dragoste trăită de cei doi durează de aproape 7 ani.

"Ştiu ca iubitul ei, Keo, i-a daruit un inel deosebit! Chiar de ziua ei! Ce ne-a surprins pe toţi e ca au început să vorbească de nuntă, ei care până acum nu păreau deloc să se gândeasca la asta. După ce se mută la casa lor, vor face şi cununia civilă în secret. Oricum vor să facă ceva restrâns, departe de ochii lumii. Andreea şi-a avertizat prietenii să nu spună nimic despre acest eveniment pentru că nu vrea să afle presa. Din câte o cunosc eu, e în stare sa-şi amâne nunta dacă apare vreun detaliu în ziare. Şi părinţilor le-a interzis să vorbească", a declarat o sursă din anturajul celor doi pentru Wowbiz.

Andreea şi Keo au format mereu un cuplu discret, nu s-au afişat împreună decât foarte rar, iar pe reţelele de socializare nu s-au afişat împreună, spunând că aşa îşi arată respectul faţă de fanii fiecăruia dintre ei.
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro