Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 3:54:14
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Facebook va permite editarea postărilor


28 septembrie 2013

Facebook anunţă că postările de pe reţeaua de socializare vor putea fi editate după ce vor fi distribuite. Până acum, puteai elimina anumite greşeli doar de pe pagini, nu şi de pe conturile de utilizatori. De asemenea, prietenii tăi de pe Facebook vor putea vedea toate editările pe care le-ai făcut la o postare.

Potrivit gizmodo.com, această opţiune urmează să apară mai întâi în aplicaţia pentru gadgeturile cu Android şi cele de la Apple, cu sistem de operare iOS7. Până acum, Facebook permitea utilizatorilor să-şi editeze doar comentariile de la postări.

Reţeaua de socializare a anunţat în urmă cu câteva luni şi că a activat serviciul de „căutare grafică”. Acesta este un motor de căutare care îi ajută pe utilizatori să găsească mai uşor informaţii pe Facebook. De exemplu, utilizatorii pot găsi mult mai simplu persoane care locuiesc în acelaşi oraş sau imagini care au fost încărcate într-o anumită perioadă de timp.

Mai exact, acest motor de căutare nu schimbă setările de confidenţialitate, însă pur şi simplu e mai uşor pentru un utilizator să caute printre pozele tale fără să dea scroll cu mouse-ul în „timeline”.

Folosite de mult timp pe Twitter şi Instagram, hashtag-urile au ajuns de curând şi pe Facebook. Atunci când dai click pe un anumit hashtag, poţi urmări absolut toate mesajele publice care au inclus respectivul hashtag, postate de utilizatori. Hashtag-urile pot fi folosite atât în profilurile personale, cât şi în grupuri şi pagini.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro