Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:22:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Adele, un nou tipar în frumuseţea feminină?


25 februarie 2012

AdeleCine a spus că trebuie să ai o talie trasă prin inel pentru a fi considerată o femeie atrăgătoare? În prezent, vedetele momentului impun alte standarde care definesc silueta perfectă. Adele, devenită una dintre cele mai apreciate cântăreţe a momentului, este pe cale să stabilească şi tipare noi în materie de frumuseţe.


Artista s-a remarcat prin vocea inegalabilă şi a câştigat inimile a milioane de fani. Şi-a împărtăşit suferinţa prin versurile pline de emoţie, câştigându-şi astfel un loc important şi în sufletele tuturor femeilor care au suferit decepţii în dragoste. Cântăreaţa a reuşit să semene speranţă şi încredere promovând şi un stil de viaţă veritabil.


Cu o siluetă voluptoasă, Adele s-a declarat în repetate rânduri mândră de aspectul ei fizic. Seducătoare şi cu atitudine a apărut pe coperta numărului de octombrie a revistei Vogue. Pictorialul realizat de Adele o înfăţişează pe artistă în ipostaze inedite, asemenea unui model experimentat. Reuşita ei a conferit un plus de încredere tuturor femeilor grăsuţe. Aşadar, iată că nu este obligatoriu să ai măsurile 90-60-90 pentru a fi considerată un etalon în frumuseţe.


adele_lookingÎndrăgita cântăreaţă britanică promovează imaginea unei femei sănătoase, cu atitudine şi personalitate. Aceasta a declarat în repetate rânduri că îşi iubeşte corpul şi se simte foarte bine în pielea ei. Iniţiativa ei nu poate decât să stârnească admiraţie şi bucurie. În prezent încă se duce o luptă controversată între imaginea promovată de modelele anorexice şi realitate. De aceea, mesajul transmis de Adele îndeamnă femeile să aibă încredere în ele, să îşi iubească siluetă cu toate defectele ei.


Recent, aceasta i-a dat o replică îndrăzneaţă designerului Karl Lagerfeld. Directorul de creaţie al casei Chanel a şocat opinia publică printr-o afirmaţie: “Cred că omul momentului e Adele. E puţin cam grasă, dar are o fată frumoasă şi o voce divină". Deşi a declarat ulterior că mesajul lui a fost scos din context, a fost aspru criticat de public.


Mai mult decât atât, artista i-a dat replica designerului spunând că nu şi-a dorit niciodată să arate precum modelele din reviste. Adele consideră că reprezintă majoritatea femeilor şi este mândră de acest lucru.  Un îndemn excelent pentru toate femeile.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro