Marţi, 26 mai 2020 - 3:49:05
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Finala Campionatului Mondial de Fotbal la Ploieşti Shopping City


11 iulie 2014

Cel mai aşteptat meci al anului, finala Campionatului Mondial de Fotbal 2014 din Brazilia, va putea fi vizionat pe un ecran gigant, de 12mp, pe terasa Ploieşti Shopping City. Din program nu vor lipsi distracţia, berea, concursurile, dar şi întrecerile la jocurile pe playstation, wii şi xbox.

Microbiştii ploieşteni sunt invitaţi duminică seară, pe 13 iulie, să urmărească live, alături de prieteni, în aer liber, meciul dintre Germania şi Argentina, ce va fi disputat pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro şi care va desemna cea mai bună echipă naţională de fotbal din lume. De asemenea, ei vor putea urmări şi finala mică a Campionatului, dintre Brazilia şi Olanda, ce va fi difuzată în direct sâmbătă, 12 iulie.

În plus, cei ce vor fi prezenţi la sfârşitul săptămânii pe terasa Ploieşti Shopping City vor putea lua parte la ultima întrecere a Campionatului de Băut Bere. Astfel, cei mai îndrăzneţi suporteri se vor întrece într-o probă contracronometru care va desemna cei mai rapizi băutori de bere. Tot duminică, ploieştenii pot participa la quiz-uri şi întreceri cu mingea.

De asemenea, în zilele care au rămas până la marea finală, toţi bărbaţii care vin în Ploieşti Shopping City pot profita de zona de distracţie, unde îşi vor exersa talentul în baschet, fotbal şi ping - pong şi se vor putea întrece la jocurile pe playstation, wii şi xbox. Aceasta este amplasată în spaţiul special amenajat în zona scărilor rulante.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(512 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 mai 2020
Autentificare
stiriactuale.ro