Duminică, 5 iulie 2020 - 1:31:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Cinci site-uri de pe care poţi trimite sms-uri


10 februarie 2013

Sunt mai multe site-uri pe internet care oferă posibilitatea de a trimite zilnic între 3 şi 10 mesaje gratuite către un număr de telefon mobil. Nu trebuie decât să introduceţi numărul de telefon al destinatarului şi textul mesajului. Iată câteva platforme online de pe care puteţi trimite SMS-uri gratuite:

mesajgratuit.ro Dacă nu vrei să-ţi faci un cont pe acestă platformă ai o limită de 3 mesaje pe zi către un număr de telefon. În schimb, dacă te autentifici site-ul spune că ai dreptul la câte 5 mesaje zilnice către orice număr de telefon din România, din reţelele Orange şi Vodafone.

sms-gratuite.ro Gratuit, poţi trimite până la 250 de mesaje în Orange, 100 în Cosmote şi 50 în reţeaua Vodafone. Cei care doresc să trimită SMS-uri în străinătate sau mai multe în reţelele din România trebuie să plătească o taxă între 1 şi 3 euro, în funcţie de pachetul pe care îl aleg.

3sms.ro Destinatarul va primi mesajul tău ca fiind expediat de pe un număr scurt, 1846. De asemenea, va fi înştiinţat că SMS-ul a fost trimis de pe acest site şi să nu răspundă. Într-o zi nu poţi expedia pe un număr de telefon mobil decât maxim 3 mesaje. Funcţionează doar pentru reţelele de telefonie mobilă din România, nu şi în străinătate.

free--sms.com Poţi trimite până la 10 mesaje gratuite în majoritatea reţelelor de telefonie mobilă din întreaga lume. Trebuie să-ţi faci cont, iar pentru a-l activa trebuie să introduci un cod pe care îl vei primi prin SMS pe numărul tău de telefon.

e-freesms.com Poţi trimite SMS-uri gratuite în peste 150 de ţări. Nu e nevoie să-ţi faci un cont, pur şi simplu introduci numărul de telefon şi mesajul.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(51 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 3 iulie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro