Vineri, 26 aprilie 2024 - 11:16:45
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ştefan Stan a ajuns in patul lui... Lady Gaga! FOTO


27 august 2012


gagaSă ajungi în pat cu Lady Gaga nu e lucru simplu, însă dacă te cheamă Ştefan Stan deja situaţia se schimbă. "A fost foarte uşor", spune cântăreţul care ne-a dezaluit, lipsit de modestie ce-i drept, că nici nu se aştepta la un refuz din parte divei.


Nu este fan Lady Gaga, dar asta nu l-a împiedicat pe Ştefan Stan să o cunoască "mai bine" pe diva. Ba din contră, după ce i-a urmărit cu atenţie spectacolul, care l-a impresionat neaşteptat de mult: "M-a şocat. Pentru mine a fost o experienţă WOW!", câştigătorul de la "Vocea României" s-a dus glonţ în backstage să dea mâna cu cântăreaţă.


Numai că Ştefan nu s-a rezumat la atât. A vrut să ajungă şi în aşternuturile divei. Doar ca să facă o fotografie. La ce altceva vă gândeaţi?! Prietenos din fire, cântăreţul nostru i s-a adresat de parcă ar fi fost cei mai buni prieteni: "Salut! Ce faci faţă?". Aşa a început conversaţia dintre cei doi, care, până la final, l-a determinat pe Stafan Stan să-şi facă o impresie foarte bună despre controversată Lady Gaga: "E o femeie foarte de treabă, nu am ce să-i reproşez", a declarat cântăreţul într-un interviu pentru CANCAN.RO.


Şi chiar dacă nu au acelaşi gen muzical, Ştefan ar face oricând un duet cu diva.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro