Vineri, 29 martie 2024 - 3:23:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


O companie din China angajează...virgine cu sânii mari!


1 iunie 2012

sani-mariO companie chineză a dat un anunţ de angajare pentru femei care să culeagă cel mai rafinat ceai din lume cu buzele. Legendele spun că respectivul ceai era cules de zâne cu ajutorul buzelor, iar prin aburul rezultat din fierberea lui acestea se ridicau la cer.

Plata pentru acest loc de muncă este de 50 de lire pe zi, ceea ce reprezintă o avere. Însă pentru acest salariu condiţiile de angajare sunt foarte riguroase: fetele trebuie neapărat să fie virgine şi să număr mare la sutien, potrivit Daily Mail.

Funzele de ceai sunt culese cu buzele de pe dealurile din China centrală şi puse în coşuleţe care atârnă la gâtul culegătoarelor.

Anunţul, care a provocat controverse în zonă, suna în felul următor: "Ceaiul buzelor angajează culegători de ceai cu buzele cu normă întreagă. Un potenţial angajat trebuie să fie femeie, fără experienţă sexuală, să aibă cel puţin mărimea C la sutien şi nicio cicatrice sau rană vizibilă pe corp".

Procesul de recrutare este foarte riguros, compania căutând cele mai "pure", "curate" şi "puternice" virgine, pentru că acestea sunt cheia succesului ceaiului.

Li Yong, purtător de cuvânt al plantaţiei, a declarat că este o treabă mult mai grea decât s-ar părea: "Ele trebuie să se spele complet, foarte bine, înainte de a începe munca, şi sunt supuse unui program de exerciţii special pentru gât şi buze".

"Este o lungă tradiţie - o tradiţie pe care nu vrem să o pierdem, de aceea e nevoie să o transmitem noilor angajţi", a mai spus purtătorul de cuvânt.

Fetele nu au voie să atingă frunzele cu mâna şi întregul proces al culesului se face numai cu ajutorul buzelor. Frunzele sunt puse în interiorul unor coşuleţe numite Chaliuqing, făcute din crenguţe tinere de salcie, care nu pot fi atinse nici acestea cu mâna, potrivit tradiţiei.

Legenda "ceaiului de buze" spune că o astfel de infuzie are o aromă şi un gust răcoritor şi că poate chiar să vindece boli şi să ajute persoane obeze să dea jos din kilograme.

În secolul trecut unii negustori de ceai experimentau ideea "ceaiului dintre sâni", care ar fi fost cules de către fecioare de 16 ani şi apoi păstrat peste noapte, în timpul somnului, între sâni. A doua zi, se credea că frunzele de ceai ar fi luat suficientă "esenţă" de fecioare pentru a aduce fericire şi bunăstare.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro