Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 7:46:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Hilary Swank, în secret la Bucureşti


28 iunie 2012

hillaryActriţa americană Hilary Swank, cunoscută publicului pentru rolurile din „Băieţii nu plâng" şi „O fată de milioane", a făcut o vizită-fulger în România, la invitaţia unei organizaţii de protecţia animalelor. Hilary a văzut Bucureştiul pe o căldură năucitoare, însă nu i s-a părut cel mai neprietenos loc de pe Pământ.

Dar maidanezii? „Am călătorit în toată lumea. În urmă cu o lună am fost în Indonezia şi am văzut câini peste tot. Am fost în China - şi acolo străzile sunt pline de câini fără stăpân, ca să nu mai vorbim de India.Însă, ideea de a nu ucide este foarte importantă pentru mine.

Sloganul «Fii om cu animalele!» Exact lucrul în care cred!", a mărturisit actriţa într-un interviu acordat ziarului Adevărul.

Hilary crede că bucureştenii trebuie să înţeleagă câinii abandonaţi

„Cred că ideea de a le oferi un loc curat şi sigur este un bun început. Apoi e necesară educarea lor. Trebuie să ştiţi că un câine foarte agresiv poate deveni un mieluşel dacă e educat corect", ne-a spus Hilary, care a mărturisit că fiecare câine pe care l-a adoptat i-a schimbat viaţa.

Actriţa a sosit în ţară joia trecută şi şi-a petrecut weekendul vizitând o şcoală din Capitală, un azil de bătrâni şi un adăpost de animale aflate în îngrijirea organizaţiei Vier Pfoten.

Hilary Swank (38 de ani) primea, în 1999, Globul de Aur şi Premiul Oscar pentru rolul transsexualului Brandon Teena în filmul „Băieţii nu plâng".

În 2004 a venit şi cel de-al doilea Oscar, pentru rolul chelneriţei devenite jucătoare de box în „O fată de milioane".

Hilary a fost inclusă de revista People în lista celor mai frumoase 50 de persoane din lume.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro