Vineri, 26 aprilie 2024 - 11:50:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


COCOŞul bucureştean & PUICUŢA din Chişinău


12 septembrie 2013

La nici trei luni de la divorţul de Elena Udrea, omul de afaceri bucureştean Dorin Cocoş (52 ani) şi-a găsit deja o nouă parteneră de viaţă, în persoana unei tinere basarabence, Diana Roibu (26 ani), din Chişinău, absolventă a Facultăţii de Drept din Bucureşti, ea având cetăţenie română ( ambii, în foto).

Potrivit ziarului Libertatea, cei doi au depus actele la ofiţerul stării civile sect. 2 Bucureşti, urmând ca marea petrecere să aibă loc în acest weekend, la Palatul Snagov.

De remarcat faptul că, aşa cum se obişnuieşte, afaceristul a cerut unor prieteni apropiaţi să-i fie naşi la cununie, dar, surprinzător, aceştia l-au refuzat. Iată doar câteva nume grele: Dumitru Pazdrea, Dinu Pescariu şi Gabriel Oprea. În schimb, fosta soţie, blonda Elena Udrea, i-a urat ”fostului” cele mai sincere urări de bine şi succes în noua sa căsnicie !

Interesant ce cadou de nuntă va prima Diana, care deja e însărcinată. Remintim că Elena Udrea a primit cadou de nuntă, care a avut loc la New York, în 26 decembrie 2003, un autoturism de lux.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro