Vineri, 29 martie 2024 - 4:50:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Nicoleta Luciu se mărită azi!


21 aprilie 2012

luciuDupă şapte ani de relaţie şi patru copii, Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo se căsătoresc. Grandiosul eveniment are loc în acest weekend, iar pentru ca totul să iasă ca la carte afaceristul a scos din buzunar câteva zeci de mii de euro.

Şi-a dat seama că este femeia vieţii lui şi că o vrea lângă el pentru tot restul vieţii. Astfel, Zsolt Csergo (37 de ani) şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o de soţie pe frumoasa Nicoleta Luciu (31 de ani), cea care i-a dăruit patru copii minunaţi şi cu care se iubeşte de peste şapte ani.

Marele eveniment va avea loc sâmbătă, la Miercurea Ciuc, oraşul natal al lui Zsolt. Cununia civilă va începe la ora 15.00, iar de la 17.00 îşi vor uni destinele în faţa lui Dumnezeu la Mănăstirea Fecioara Maria din Şumuleu, iar naşi le vor fi Peter L. Imre şi soţia sa, Marina.

nicoleta-luciu-zsoltDupă ceremonie va avea loc şi botezul tripleţilor Kim, Kevin şi Karoly (şase luni), apoi totul va culmina cu petrecerea de la restaurantul Hargita, unde cei peste 200 de invitaţi vor fi aşteptaţi cu băuturi fine şi mâncăruri alese.

Din meniu nu va lipsi ficatul de gâscă şi alte preparate tradiţionale ungureşti, dar nici preparatele tradiţionale româneşti, cum ar fi sărmăluţele cu mămăliguţă. Zsolt a vrut tot ce-i mai bun şi mai frumos pentru viitoarea sa soţie, aşa că nu s-a uitat la bani atunci când a organizat evenimentul.

Acesta le va asigura cazare tuturor invitaţilor, la cel mai frumos hotel din oraş, preţul unui meniu se ridică la câteva sute de euro, iar decoraţiunile au costat şi ele destul de mult. Cu totul, nunta şi botezul a costat o mică avere, însă Zsolt nu regretă nici măcar un cent cheltuit.

Nicoleta şi Zsolt s-au cunoscut în 2005, iar de atunci formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. În 2008 a venit pe lume primul copil al cuplului, Zsolt junior.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro