Vineri, 19 aprilie 2024 - 9:06:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Lucian Bute a renunţat la burlăcie FOTO


8 iunie 2013

Pugilistul Lucian Bute trăieşte azi un moment important din viaţă: s-a  cununat civil cu iubita lui, Elena Aprozeanu. Evenimentul a avut loc la Buşteni.

 

Deşi a fost campion mondial la categoria semigrea şi şi-a apărat cu succes centura în repetate rânduri, Lucian Bute a trăit cea mai importantă zi din viaţă. El s-a căsătorit cu Elena la Castelul Cantacuzino din Buşteni, naşul fiind chiar primarul municipiului, Emanoil Savin, care a şi oficiat cununia civilă.

Naşul Savin l-a ajutat pe Bute să organizeze o petrecere de pomină, dar vinul a fost ales de cunoscutul sportiv cu ajutorul unui alt campion din sporturile de contact, Ionuţ Iftimoaie, şi al fotbalistului Bănel Nicoliţă.

 

La petrecere vor participa o mulţime de personalităţi, care se vor delecta cu un meniu compus din preparate tradiţionale româneşti, dar şi din specialităţi franţuzeşti.

 

În cazul în care va avea un fiu, Lucian Bute nu îl va îndruma spre box, un sport pe care îl consideră foarte dur. "Uitându-mă în urmă la cei 20 de ani de box ai mei, dacă voi avea un băiat primul impuls e să nu îl îndrum spre acest sport. E un sport foarte dur, eu nu mă plâng, îmi place ce fac, dar nu îl voi îndruma. Însă dacă el va alege boxul eu îl voi sprijini. Dacă o să fie fată, nu cred că va face box, o voi îndruma spre un sport feminin", a adăugat pugilistul.

 

Lucian Bute a fost operat la 9 mai, la braţul stâng, meciul cu Jean Pascal, programat la 25 mai, fiind amânat. Operaţia a fost efectuată la "Palms Wellington Surgical Center" din Palm Beach, de către Veronica Pedro, medic ortoped specializat în probleme la mâini.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro