Joi, 28 martie 2024 - 8:11:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Gaşca Zurli lansează CD-ul Hai la masă!


15 noiembrie 2017

 

Gaşca Zurli lansează, pe 16 noiembrie, CD-ul "Hai la masă!", împreună cu Gazeta Sporturilor, cadoul trupei la final de turneu pentru cei mici. CD-ul conţine toate cântecelele din spectacolul „Hai la masă!” cu care Gaşca Zurli a făcut înconjurul României în turneul încheiat la începutul lunii noiembrie.

10 melodii care îţi aduc zâmbetul pe buze de la prima notă muzicală, 10 cântece care îţi dezvăluie ingredientul secret al Bucătăraşului Zurli, aliatul părinţilor în bucătărie, pentru mese sănătoase şi pline de voie bună.

CD-ul va fi disponibil la chioşcurile de ziare din toată ţara, din 16 noiembrie, împreună cu Gazeta Sporturilor şi pe www.magazin.zurli.ro, la preţul de 17 RON.

Între cele mai noi cântece de pe CD-ul "Hai la masă!" se numără piese precum Bucătăraşul ZurliVrăjimăturicaYum-Yum sau Pofta de mâncare.

Versurile cântecelor poartă semătura Mirelei Retegan, fondatoarea Zurli, avându-l compozitor, orchestrator şi producător muzical pe Cornel Sorian. Interpretarea cântecelor aparţine Găştii Zurli.

Cele 10 cântece de pe CD-ul Hai la masă! sunt:

  1. Gaşca Zurli
  2. Micul Dejun
  3. Bucătăraşul Zurli
  4. A ram sam sam
  5. Vrăjimăturica
  6. Yum-Yum
  7. Dorinţele
  8. Pofta de mâncare
  9. Am o căsuţă mică
  10. Eu sunt Zurli

Zurli este cea mai mare companie privată de spectacole pentru copii, din România. Gaşca Zurli s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, femeia care a dus dragostea pentru copilul ei la rang de fenomen naţional.

Gaşca Zurli deţine un adevarat record la bilete vândute - în medie 55.000 de spectatori pe un turneu. Au ajuns în peste 30 de oraşe din România, UK, Ungaria, Republica Moldova. Cu peste 2 milioane de fani la nivel national, Gaşca Zurli are record de săli sold-out în România şi străinătate, iar hit-ul AM O CĂSUŢĂ MICĂ, cu peste 50 de milioane de vizualizări pe YouTube, le aparţine.

Urmăreşte Gaşca Zurli pe Facebook.

Urmăreşte Gaşca Zurli pe Instagram.

Urmăreşte Gaşca Zurli pe YouTube.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro