Vineri, 29 martie 2024 - 4:29:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Tartino, noua „minune” de la Hochland


17 noiembrie 2015

Hochland, liderul pieţei de brânzeturi din România, a lansat un nou produs: brânza tartinabilă Tartino.

Disponibil în trei sortimente, Natur, Roşii şi Spanac, noul produs este realizat din ingrediente naturale şi a fost creat pentru a le aduce o nouă sursă de inspiraţie în bucătărie celor care îşi doresc să se bucure de sandvişuri savuroase.

Tartino vine într-un ambalaj inovator: un tub, cu forme integrate: steluţă, trifoi şi spaghetti, ce modelează brânza diferit în funcţie de fiecare sortiment. Cu ajutorul acestora, atât părinţii, cât şi copiii pot crea sandvişuri inedite, pregătirea mesei devenind un motiv de bucurie pentru întreaga familie.

Am testat noul Tartino în cadrul unei campanii BuzzStore şi pot spune că am fost încântată. Iar la fel de încântate au fost şi cele două fetiţe ale mele.

Cati, fiica mea cea mică, (5 ani) a descoperit că îşi poate face singură sandvichurile şi a inovat tot felul de desene pe bucăţele de pâine. Preferatele noastre sunt variantele cu roşii şi natur. Varianta cu spanac are un gust uşor ciudat, dar merge cu pâine prajită şi în diverse combinaţii.

Oricum, BuzzStore şi Hochland au făcut copiii fericiţi. Iar acum, când mergem la cumpărături, obligatoriu trebuie să cumpărăm şi Tartino.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro