Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 5:39:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cel mai frumos moment de la „Românii au talent”


4 mai 2013

"Uninvented Theatre" au creat un moment emoţionant la "Românii au talent", care a fost apreciat cum se cuvinte nu numia de public, ci şi de juraţi.

"Sunt impresionat. Vă felicit pentru talentul vostru", a declarat din toată inima Mihai Petre, după ce a văzut numărul celor patru dansatori şi a păpuşii lor, iar Andra a recunoscut că i-a revenit "pielea de găină", un eufemism folosit pentru a descrie momentele deosebite.

Momo, un dansator exterm de talentat, acompaniat de un manechin şi de cei 4 "mascaţi", au oferit un moment artistic unic la "Românii au talent" prin dansul plin de sensibilitate. Ei au reuşit performanţa de "a da viaţă" unei sirene numai din graţioasele lor mişcări, dând sens unei poveşti impresionante.

"E minunat ce faceţi. Sirena lor a prins viaţă şi a reuşit să ne impresioneze datorită celor patru din spatele ei. E un exerciţiu de la dificil spre imposibil să transmiţi emoţie doar mânuind un personaj. Mă mir că mai sunteţi pe aici. Locul vostru este la New York", le-a spus Andi Moisescu, însă membrii trupei "Uninvented Theatre", înfiinţată în 2011 de patru păpuşari şi un balerin, au recunoscut că, deşi au călătorit mmult, vor să arate României că se poate şi altfel şi vor să fie apreciaţi şi în ţara nostră.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro