Miercuri, 24 aprilie 2024 - 10:20:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ultimul concert la Iaşi pentru Cristi Minculescu


30 august 2012

irisVineri, de la ora 21, la ERA, trupa Iris va concerta cu ocazia GFEST. Cristi Minculescu şi-a anunţat retragerea începând cu 3 septembrie. Tot în cadrul festivalului, sâmbătă are loc parada motocicliştilor.

Tinerii din Iaşi vor fi implicaţi în următoarele zile într-o serie de evenimente pentru toate gusturile. În perioada 31 august - 2 septembrie, festivalul GFEST va atrage ieşeni care vor să participe la activităţi ecologice, jocuri sportive, concerte, spectacole de dans, expoziţii sau concursuri.

Mai mult, festivalul debutează cu un concert IRIS, posibil ultimul în care artistul Cristi Minculescu va cânta. După 32 de ani de carieră, Minculescu se retrage din IRIS, urmând să fie înlocuit de Tony Seicarescu, fost membru Direcţia 5. Vineri, de la ora 21, la ERA Park, fanii îndrăgitei trupe vor putea asculta piesele preferate, artiştii consacraţi fiind precedaţi de trupă RAVA. Seara se va încheia cu un spectacol marca Sukar Nation, care începe la ora 23. Ziua de sâmbătă este dedicată iubitorilor de motociclete. Organizatorii au pregătit un circuit moto, demonstraţii şi concursuri pentru motociclişti şi au adus ultimele modele HONDA pentru a fi admirate de public. Va avea loc şi tradiţională parada Moto, pe traseul ERA - Palatul Culturii - ERA. De la ora 18 va începe programul muzical, susţinut de trupele Equilibrics, Luni la teatru, Magnum Opus, Sheol, Krepuskul şi Comă.

Duminică, de la ora 23, tot la ERA Park va cânta trupa Alternosfera. Amatorii de sport nu trebuie să rateze Parada Velo, de pe 31 august, când vor pleca pe biciclete pe traseul Rond Agronomie - capăt Păcurari, începând cu ora 18. Reprezentanţii GFEST susţin că această acţiune este un semnal de alarmă pentru toţi participanţii la trafic, care trebuie să respecte prezenta bicicliştilor. În cele trei zile de festival, ieşenii vor putea poposi în zonele pentru dans, hand-made, tatuaje sau proiecţii de filme amenajate în parcarea centrului comercial. Ei vor fi surprinşi cu un concurs de tricouri ude sau cu varietăţi gastronomice. Sub deviza „Probably The Best Fest From Est", organizatorii promit activităţi pentru întreaga familie. Programul complet poate fi consultat pe site-ul evenimentului, www.gfest.ro.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro