Vineri, 29 martie 2024 - 1:24:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Andreea Bălan, pleacă în turneu în 14 oraşe din ţară


15 iunie 2012

balanVara asta se anunţă fierbinte pentru fanii celor mai populari artişti de la noi. Andreea Bălan, alături de alţi artişti consacraţi de la noi, cum ar fi Proconsul, Alexandra Ungureanu, Keo, Skizzo Skillz şi DJ Jungle, vor participa la un megaturneu, urmând să aibă concerte în 14 oraşe din ţară.


Seria de concerte organizate de Mix Music Evolution are loc în 14 oraşe din ţară, începe din 16 iunie, în Moldova, şi se încheie la începutul lui septembrie, în Bucureşti. Moderatorii evenimentului vor fi Cătălin Măruţă şi Emma Ştefan, iar artişti precum Proconsul, Petrişor, Andreea Bălan, Alexandra Ungureanu, Keo, Skizzo Skillz şi DJ Jungle vor bucura sufletele fanilor cu cele mai fredonate refrene de anul acesta.


”Cel mai mare turneu muzical al anului oferă şi cel mai bun mix de artişti renumiţi, Proconsul, Petrişor, Andreea Bălan, Alexandra Ungureanu, Keo, Skizzo Skillz şi DJ Jungle. Mai mult, artiştii îi aşteaptă pe fani în fiecare sâmbătă şi duminică la o sesiune de fotografii şi autografe" a declarat Bodo, directorul turneului Mix Music.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro