Vineri, 25 septembrie 2020 - 3:38:52
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Ilie Năstase, scene fierbinţi într-un film cu actriţa Isabelle Menke


25 ianuarie 2012

ilie-nastaseViaţa mondenă a lui Ilie Năstase (65 de ani), cel mai valoros jucător român de tenis al tuturor timpurilor, este de-a dreptul fabuloasă. În afara faptului că a fost un tenismen de mare clasă, Năstase a fost şi actor cu acte în regulă, într-un film realizat în Germania.

David Ionesco, este rolul pe care Ilie Năstase l-a interpretat în filmul german “Luni sosesc ferestrele”, al cărui subiect face referire la o doctoriţă, pe numele ei Nina, rol interpretat de Isabelle Menke. Nina ajunge la un moment dat să aibă o aventură cu un fost jucător de tenis, David Ionesco, pe care-l întâlneşte întâmplător, în apropierea unui hotel, pentru ca în finalul filmului ea să se întoarcă acasă, unde află că soţul ei o părăsise pentru o prietenă foarte bună. Aceasta este pe scurt povestea producţiei. Însă imaginile filmate cu Isabelle Menke şi Ilie Năstase sunt de-a dreptul incendiare.

Actriţa apare goală în patul lui Ilie, iar Nasty o sărută pătimaş. Despre acest film realizat în 2006, dar şi despre scenele sexy filmate alături de actriţa Isabelle Menke, Ilie a povestit cu lux de amănunte pentru Libertatea.

“Am filmat la rugămintea unui bun prieten de-al meu, care era arbitru de tenis. Pelicula se intitula parcă Ferestre... şi nu mai ştiu cum. Nu-mi aduc aminte exact. Ştiu doar că am stat vreo trei zile în Germania pentru a filma, iar când a trebuit să intru în rolul personajului care o are pe eroina principală a filmului goală lângă el, îmi amintesc că eu mă uitam mai mult în sus. Actriţa nu arăta senzaţional. Parcă am şi sărutat-o. Nu-mi mai aduc aminte cu exactitate. Eu cred că mi-am jucat destul de bine rolul. Nu am primit nici un onorariu pentru acest film, deoarece a fost un gest de prietenie pe care l-am făcut faţă de acel arbitru de tenis care m-a rugat să accept rolul”, a declarat Ilie Năstase.

De-a lungul timpului, Ilie Năstase a mai fost distribuit şi în alte filme, precum “Players”, “The french” şi “Racquet”. În “Players” l-a avut coleg de platou chiar pe bunul său prieten şi partener din meciurile de dublu, Ion Ţiriac.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(159 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Ganea_Primar

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateComentarii:

 
avatar Ț.I. 0  

Mmm,nici nu ia plăcut lui tataie tipa,ce să zic.La cât de fustangiu este cred că deja își făcuse planuri mari cu ea.Mă întreb!! oare mai poate ceva?sau numai după ce linge un platou de stridii și o litră de sânge de taur plus un supliment alimentar cu două albăstrele se mai poate lăuda că mai scoate ceva din garaj. Discuția oricum e inutilă deoarece sigur nu mai poate decât eventual prin ”înjurături”unde doar se laudă. Un țăran...,Dorel de România.

(6 noiembrie 2012 13:37:04)


Din aceeaşi categorie:


Servicii medicale de calitate la standarde europene

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 septembrie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro