Vineri, 29 martie 2024 - 5:29:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Shakira se dezbracă în Playboy


24 mai 2012

shakiraDupă ce a fost desemnată de revista americană Los Angeles Weekly cea mai sexy cântăreaţă din toate timpurile, Shakira a decis să-şi arate formele care au consacrat-o în revista Playboy.

În ultima vreme, au fost vehiculate numele Selenei Gomez, iubita lui Justin Bieber, numele lui Miley Cyrus şi chiar numele Rihannei, numai că iubita lui Gerard Pique, se pare că ar fi cea care ar fi acceptat propunerea revistei pentru bărbaţi.

Cântăreaţa este de mult în vizorul celor de la “Playboy” (ediţia americană), însă de-abia acum a acceptat să apară în celebra revistă pentru bărbaţi.

Surse apropiate spun că artista în vârstă de 35 de ani, de origine columbiană, va face un pictorial incendiar şi chiar dacă nu va apărea complet dezbrăcată, pozele vor "încinge” imaginaţia bărbaţilor.

Shakira nu a declarat nimic oficial, însă prietenii ei au povestit în presă că aceasta a acceptat după ce iubitul ei, fotbalistul spaniol Gerard Pique, i-a dat acordul. Acesta este mândru de frumuseţea iubitei lui şi tot timpul urcă pe contul său de Twitter filmuleţe sau poze cu ea, aşa că nu avea de ce să se opună, mai ales că acţiunea artistei are un scop nobil: banii încasaţi de la revista pentru bărbaţi îi va dona în scopuri caritabile.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro