Joi, 28 martie 2024 - 11:49:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ce spune preşedintele francez despre vârsta soţiei sale, mai mare decât el cu 25 de ani


12 mai 2017

Preşedintele francez Emmanuel Macron, a cărui soţie este mai în vârstă decât el cu 25 de ani, a declarat că „homofobia” şi „misoginismul” sunt de vină pentru obsesia opiniei publice pentru vârsta soţiei sale, relatează independent.co.uk.

Noul preşedinte francez a mai spus că dacă soţia sa ar fi fost cu 20 de ani mai tânără decât el nimeni nu ar fi pus sub semnul întrebării relaţia lor.

Într-un interviu oferit „Le Parisien”, Emmanuel Macron a vorbit despre speculaţiile legate de orientarea sa sexuală şi a arătat că „homofobia” şi „misoginismul” îi fac pe oameni să creadă că nu poate fi îndrăgostit de soţia sa, care are 64 de ani.

„Dacă aş fi fost cu 20 de ani mai în vârstă decât soţia mea, nimeni nu s-ar fi întrebat nici măcar o secundă dacă pot fi un partener intim pentru ea”, a spus el.

Emmanuel Macron a adăugat că oamenii au păreri „tradiţionale” şi „omogene” despre societate. El a răspuns şi zvonurilor potrivit cărora ar fi homosexual. Potrivit preşedintelui francez, din cauza homofobiei din societate oamenii văd homosexualitatea drept o „pată” sau o „boală ascunsă”.

Emmanuel Macron a mai spus că astfel de zvonuri îi „destabilizează” pe apropiaţii săi şi că este „trist” că politica nu este mai „civilizată”.

Emmanuel Macron a întâlnit-o prima dată pe viitoarea sa soţie, Brigitte Trogneux, când avea 15 ani şi urma un curs de teatru. Cei doi s-au căsătorit în 2007, când Emmanuel Macron avea 29 de ani, iar Brigitte Trogneux 54.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro